Overslaan naar content

Zelf het stuur in handen bij jouw ontwikkeling

Wanneer jij het beste uit jezelf kunt halen, plukt iedereen daar de vruchten van. Als BMD’er krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, sterker nog: we verwachten van jou dat je je blijft ontwikkelen! Hiervoor krijg je alle handvaten die je nodig hebt.

Het BMD Advies introductieprogramma

Het is wat, binnenkomen bij een organisatie met 100 collega’s en 9 kantoren die bestaat uit 6 BV’s. Er zijn veel collega’s om kennis mee te maken en expertises om bekend mee te worden. Maar geen zorgen, je bent in goede handen.

In de beginperiode van jouw carrière bij BMD Advies ga je samen met startende BMD'ers langs onze kantoren. Tijdens deze bezoeken leer je het kantoor en de collega’s die er werken kennen. Met onze ervaren adviseurs verdiep je je in onze expertises.

Soft skills Naast de inhoudelijke kennismaking wordt er ook aandacht besteed aan je soft skills. Aan de hand van een vragenlijst wordt voor iedere nieuwe collega een Lumina Spark-profiel gecreëerd. De uitkomst hiervan geeft inzicht in je persoonlijkheid en voorkeursstijlen. Dankzij Lumina leer je wat je sterke punten en ontwikkelkansen zijn. Hierdoor leer je meer over jezelf en over jouw manier van werken. Daarnaast leer je ook hoe je het beste kunt omgaan met de verschillende persoonlijkheidsstijlen van je collega’s. Dat is goud waard in de samenwerking!

Leren en ontwikkelen in de praktijk

Beginnend adviseurs - Kickstarten van jouw carriere De eerste twee jaar van jouw carriere bij BMD Advies staat in het teken van ondernemen. Zo krijg je hierna een goed beeld om een gerichte keuze te maken in een van onze vakgebieden. In deze periode loop je mee met onze adviseurs en ga je met de juiste kennis steeds vaker zelfstandig aan de slag of werk je samen in grotere projecten. Kennismodules die je kunt volgen zijn VCA, Milieuwetgeving, Afval en grondstofbesparing, Gevaarlijke stoffen (PGS), Nederlandse richtlijn bodem, Energie, ISO-systemen als 9001, 14001 en 45001 en meer. Bij BMD Advies, als marktleider in digitale compliance, leer je ook te werken met slimme tools als Sufficio, AMS, Locisspotter of Chepp.

Ervaren adviseurs - Steeds meer impact maken Je kunt nog zo veel ervaring, kennis en kunde meenemen, maar onze markt zit niet stil. Als ervaren collega motiveren we je niet alleen om jezelf te ontwikkelen, maar ook onze dienstverlening en services. Zo zorgen we dat we elke dag werken aan slimmere oplossingen om duurzame QHSE-ambities te realiseren. Vanuit jouw inhoudelijke kennis nodigen we je uit om strategisch mee te denken, beginnende collega's te begeleiden en motiveren, en complexe projecten te leiden en organiseren.

Stafdiensten Bedrijfsonderdelen als HR, marketing, training & opleidingen, office en meer zorgen dat alles professioneel en op rolletjes verloopt. Als onmisbare collega in ons stafteam krijg je de handvaten om onze organisatie en adviseurs op een goed niveau te ondersteunen. Ook speel je een (hoofd)rol bij onze interne projecten en word je verantwoordelijk voor het behalen van interne doelstellingen. Ook in deze functies krijg je alles wat nodig is om jouw vakkennis op peil te houden.

Vernieuwende projecten

Willen wij aantrekkelijk blijven als werkgever en als fullservice adviespartner, dan kunnen we niet stilzitten. Dat doen we dan ook niet! We ontwikkelen voortdurend nieuwe diensten en werkwijzen om slimmer aan QHSE, duurzaamheid en energiebesparing te werken.

Binnen welk vakgebied je ook werkt, je krijgt tijd om een bijdrage te leveren aan onze interne projecten. Zo zijn we dit jaar succesvol gestart met het verder ontwikkelen van ons label duurzaamheid en zijn we een digitale Academy aan het inrichten. Door deel te nemen aan deze projecten leer je je collega’s beter kennen en werk je aan de ontwikkeling van je kennis en vaardigheden.

Aan de slag bij BMD Advies?

Bekijk onze vacatures of stuur een e-mail naar onze collega's.